Categoriearchief: Uitvoerend muzikant

Olaf Meijer als contrabassist en basgitarist

Nieuwe cd TRÆBEN “Looking At The Storm”

Traeben_looking at the storm_cover front_kleinOp 19 september presenteren we met TRÆBEN onze derde cd “Looking At The Storm” in LantarenVenster in Rotterdam. Ik ben enorm trots op het resultaat, de sound die we neerzetten en het ontwerp van de hoes door Matt W. Moore. We hebben al enkele recensies binnen en deze sluiten goed aan bij mijn gevoel over deze cd: Heel positief. Er zijn nog kaarten voor de presentatie. Ga hiervoor naar www.lantarenvenster.nl

Crowdfunding voor derde cd TRÆBEN

voordekunstnl_klein


In september van dit jaar willen we met TRÆBEN onze derde cd, Looking At The Storm in LantarenVenster presenteren. Voor dit derde album halen we rauwe elementen uit de rockmuziek de jazz binnen. Je hoort dit terug in de vette riffs en het gitaargeluid met distortion als onderdeel van de composities.
Onze vorige cd Push werd zeer goed ontvangen door de (internationale) pers en we zijn heel blij dat we aan de hand daarvan optredens hebben kunnen doen in Canada, Denemarken, België en Luxemburg, voor Vrije geluiden en Radio6 en op veel podia in eigen land.
Dit stelde ons in staat om de muziek die we maken verder te ontwikkelen, zowel in samenspel als in een eigen persoonlijk geluid.
Voor ons en de liefhebbers van onze muziek is het nu hoog tijd om de nieuwe muziek uit te brengen op cd. Het produceren van die cd kunnen we echter niet voor elkaar krijgen zonder financiële steun. We hebben subsidie van Sena gekregen en hebben zelf de helft van het bedrag dat nodig is voor de productie geïnvesteerd. Voor het laatste gedeelte hopen we op uw steun.

Ga naar www.voordekunst.nl om ons te steunen.

 

Dubbel CD Thijs Maas nu uit

STUDIO-cover
Gisteren hebben we de dubbel cd “Studio” van Thijs Maas officieel gelanceerd met een optreden in Toomler. Het was een geweldige avond en ik ben super trots op het resultaat. 19 liedjes op twee cd’s in die niet alleen heel goed klinken maar ook de vormgeving is echt heel mooi. Je kunt de cd bestellen via thijsmaas.nl/product/cd-studio/

De derde van TRÆBEN

Na een heel succesvol seizoen met optredens in o.a. Canada en Denemarken werken we nu met TRÆBEN aan een nieuwe cd. Vandaag was de eerste repetitie voor de opnames half oktober. We hebben veel nieuwe stukken en de sound van de band ontwikkelt zich in nieuwe muzikale richtingen. De cd komt hopelijk nog voor de zomer uit.

Trailer Thijs Maas

Op dit moment speel ik een prachtige voorstelling met Thijs Maas in de theaters in Nederland. Het is een concert in een theatrale setting met liedjes die door Thijs geschreven zijn en liedjes die hij graag geschreven had willen hebben.
Met Thijs Cuppen op piano en Klaas van Donkersgoed op drums en natuurlijk ikzelf op contrabas.
We staan t/m eind januari nog in 15 theaters in Nederland. O.a.:
21 dec Amstelveen (Griffioen)
22 dec Den Haag (Diligentia)
18 jan Leiden (Stadsgehoorzaal)

Voor de volledige speellijst en informatie: www.thijsmaas.nl.