Categoriearchief: Overig

Blue Note Special

flyer WNL XL

Hard Bop Originals by Benny Golson, Cannonball Adderley, Freddie Hubbard and many others…

Aanstaande woensdag, 17 juni, hebben we een hele speciale Wednesday Night Live. Met Thomas Welvaadt (tp) en Dmitri Shapko (sax) spelen we een vintage hard-bop openingsset. Het roken van tabak in de horeca kan al lang niet meer, maar geloof me, als het zo swingt als in de repetitie dan moeten we oppassen voor uitslaande brand!

Deur open: 20:45.

Toegang: GRATIS!

Bethany’s Jazz Club, Barndesteeg 6a Amsterdam

Wekelijkse sessie in Bethany’s Jazz Club

wednesday night live wall 1

Met Klaas van Donkersgoed (drums) en Thijs Cuppen (piano) speel en organiseer ik sinds 1 april dit jaar wekelijks een hele gezellige jamsessie in Bethany’s Jazz Club. We hebben deze sessie omdat we dat het mooiste vinden wat er is: Nummer afspreken, aftellen en als spelend de muziek laten gebeuren. Bethany’s is op woensdag avond helemaal voor ons, we regelen zelf het barpersoneel en moeten alles financieel zelf rond zien te krijgen. Tot nu toe met succes. Kom langs en check zelf de leukste sessie van Amsterdam!

Vanaf Nu – EP van MAAS

CD Digipak 4pp 1 tray (rechts)Vanaf Nu heten we MAAS (voorheen Thijs Maas en band) en dat heeft vaste vorm met onze EP “Vanaf Nu”. Ik ben heel trots op de zes nummers die we hebben opgenomen en heel blij met de nieuwe weg die we zijn ingeslagen, als band en ook wat sound betreft. Meer pop en folk invloeden in de cross over tussen jazz en het theaterlied waar we mee begonnen zijn. De cd is te bestellen via de website van MAAS.