Crowdfunding voor derde cd TRÆBEN

voordekunstnl_klein


In september van dit jaar willen we met TRÆBEN onze derde cd, Looking At The Storm in LantarenVenster presenteren. Voor dit derde album halen we rauwe elementen uit de rockmuziek de jazz binnen. Je hoort dit terug in de vette riffs en het gitaargeluid met distortion als onderdeel van de composities.
Onze vorige cd Push werd zeer goed ontvangen door de (internationale) pers en we zijn heel blij dat we aan de hand daarvan optredens hebben kunnen doen in Canada, Denemarken, België en Luxemburg, voor Vrije geluiden en Radio6 en op veel podia in eigen land.
Dit stelde ons in staat om de muziek die we maken verder te ontwikkelen, zowel in samenspel als in een eigen persoonlijk geluid.
Voor ons en de liefhebbers van onze muziek is het nu hoog tijd om de nieuwe muziek uit te brengen op cd. Het produceren van die cd kunnen we echter niet voor elkaar krijgen zonder financiële steun. We hebben subsidie van Sena gekregen en hebben zelf de helft van het bedrag dat nodig is voor de productie geïnvesteerd. Voor het laatste gedeelte hopen we op uw steun.

Ga naar www.voordekunst.nl om ons te steunen.